Onze school

RK Basisschool Tweemaster Koers is een warme dorpsschool gelegen in Kindcentrum De Optimist, waar tevens een peuterspeelzaal, naschoolse opvang én specialistische zorg voor handen is. We geven klassikaal les op verschillende niveaus, zodat ieder kind passende uitdaging krijgt. Met ons integraal kindcentrum, KiVa, Engels vanaf groep 1, muziekles, sterke instructies via het EDI-model én Agile/Lean werken, onderscheiden we ons van andere basisscholen in Huizen.

Onze school is modern en ruim opgezet, heeft brede gangen en een eigen theaterzaal. We hebben ongeveer 250 leerlingen verdeeld over 11 groepen met maximaal 28 leerlingen per groep. Onze leerlingen kunnen vrijuit spelen op ons grote schoolplein en gymmen in de gymzaal op ons terrein. Winkelcentrum De Kostmand en het stadspark zijn op loopafstand van onze school.

Onze leerlingen komen niet alleen uit de nabije omgeving, maar ook uit het oude dorp, de Zenderwijk, de wijk rondom de Haven en de wijken Huizermaat-Noord, Blaricummermeent, Bijvanck en Bovenweg. Ook kinderen uit andere gemeenten weten onze school te vinden.

Iedereen is welkom!